کاشت موی طبیعی

کاشت مو طبیعی 

داشتن موی زیبا باعث جذابیت بیشتر افراد میشود و در زیبایی ظاهری تاثیری به سزایی خواهد داشت.گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایلی موهای خود را از دست داده واین امر باعث کاهش اعتماد بنفس در افراد شود.دلایل مختلفی باعث ریزش مو وجود دارد مانند : استفاده بیش از اندازه از سشوار و اتوی مو- استفاده نکردن از شامپوهای مناسب برای انواع مو – استفاده مکرر از رنگ های شیمیایی نامناسب و البته از همه مهم تر عامل ژنتیک است که نقش آن را در ریزش مو نمی توان نادیده گرفت.

برای رفع این مشکل و داشتن چهره ای جذاب تر با موهای زیبا و پر تراکم روشی بنام کاشت مو وجودارد. کاشت موی طبیعی یک عمل زیبایی محسوب می شود.عمل کاشت مو، یک فرایند سه مرحله ای است که واحد های فولیکار مو (گرافت مو)در مرحله اول ، از محل اهداکننده مو (بانک مو)برداشته می شود.در مرحله بعد آماده سازی گرافت ها صورت میگیرد و در مرحله آخر کاشت گرافت مو در محل مورد نظر صورت می گیرد.برای انجام این عمل زیبایی از موی خود زیباجو استفاده خواهد شد . از جایی از پشت سر ، حدفاصل بین دو گوش که ریزش مو در آن نواحی کمتر است برای پیوند استفاده می شود.

گاهی اوقات نیز در صورت نیاز ممکن است از موی قفسه سینه و یا ریش مردان برای کاشت استفاده شود .

دو روش برای برای برداشتن گرافت های مو از پشت سر وجود خواهد داشت: روش جراحی FUT و روش غیر جراحی FIT

ساختمان مو از چند بخش تشکیل شده است : 1- ساقه مو که به آن تار مو هم گفته میشود2-فولیکول مو که به آن پیاز مو هم میگویند و در پوست قرار دارد3- گرافت مو(واحد فولیکاردار)به دسته هایی از مو که در یک روزنه از مو قرار گرفته باشند ، گفته میشود .گرافت مو می تواند شامل چند تار مو ویا تک تار مو باشد.

بانک مو:

تعداد تار مو در هر گرافت از 1 تا 5 تار مو بسته به قدرت بانک مو متفاوت خواهد بود. بانک موی موجود درریش مردان از گرافت های تک تار مویی و یا دوتار مویی و همچنین گرافت هایی مویی در بدن از گرافت های تک تار مویی تشکیل شده است .

 

در این روش یک نوار به اندازه 15 تا 20 سانتی متر از پشت سر زیبا جو که دارای بیشترین فولیکول سالم هستند توسط یک  برش  برمی دارند . در نوار برداشته شده فولیکول های سالم و مناسب توسط میکروسکوپ های مخصوص این کار جدا سازی شده و در اختیار تیم کاشت قرار می گیرد تا فرایند کاشت آغاز شود.به این روش کاشت که توسط جراحی زیر نظر پزشک متخصص صورت می گیرد ، کاشت به روش جراحی یا FUT  گفته میشود.

همانطور گفته شد روش جراحی برای کاشت یکی از قدیمی ترین روش های کاشت مو می باشد. از مزایای مهم این روش می توان به احتمال برداشت بالاترین گرافت از بانک مو اشاره کرد و از معایب آن می توان باقی ماندن جای اسکار در محل برداشت گرافت مو را نام برد.

یکی از بهترین روش های کاشت موی طبیعی و با حداقل میزان تهاجمی بودن  کاشت مو به روش fitاست که دوره بهبودی بسیار کوتاه و عوارض کم و نتایج بسیار خوبی را به دنبال دارد. این روش کاشت مو‌ به دلیل کم تهاجمی بودن و دوره نقاهت یا ریکاوری کوتاه و بدون نیاز به بخیه بودن، بسیار پرطرفدار است.

این روش به دلیل عدم خونریزی شدید و استخراج و برداشت راحت و سریع گرافت‌ ها و فولیکول‌ های مو ، بدون باقی ماندن جای اسکار و زخم، به کاملترین روش کاشت موی طبیعی شناخته شده است.

“پانچ” به نوعی از ابزار های جراحی میلیمتری که لبه های تیزی دارند گفته می شود.

در این روش به وسیله یک پانچ کوچک گردی شکل،  واحد های فولیکولی‌ مو را از یک ناحیه پر تراکم سر که به آن بانک مو می گویند، جدا می سازند و سپس آن ها را با کمک انبرک‌ هایی مخصوص ، استخراج کرده و به ناحیه طاس سر پیوند می زنند.

فولیکول ها با توجه به تعدادشان، در ظرف های مخصوصی که دمای کمی دارند قرار می گیرند.

این واحد های فولیکولی مو گرافت نامیده می شوند و هر کدام از این گرافت ها شامل یک تا چهار تار مو است.

روش میکروفیت‌ روش پیشرفته و تکمیل شده‌ی fit و روش sut نسل جدیدِ روش fit می باشد.

هر کدام از متقاضیان کاشت موی طبیعی به طور جداگانه در جلسات مشاوره پزشکی بررسی و آزمایش می شوند تا بر اساس میزان ریزش موهایشان‌ و فاکتور های دیگر، روش مناسب کاشت موی آنها (دارویی و یا جراحی) مشخص و پیشنهاد شود.

جراحی نواری یا روش fut تهاجمی و قدیمی تر است و برای مناطق بزرگ تر و وسیع تری از طاسی‌ مناسب است‌. در این روش بیمار به زمان بهبودی بیشتری‌ نیاز دارند و جای یک زخم بزرگ روی پوست باقی می ماند که توسط موهای بلند تر پوشیده خواهد.

در روش fit, از پانچ مخصوصی استفاده می شود که به پزشک کمک می کند که مو ها را از ناحیه اهدا کننده، بدون هیچ آسیبی، استخراج کند‌.

در این روش به دلیل غیرتهاجمی بودن، پوست سر بهبود‌ سریع تری دارد و غالباََ بیمار پس از ده روز، هیچ علامت خاصی ناشی از جراحی از خود نشان نمی دهد‌.

با توجه به تحقیقات گسترده ای که در خصوص علل ریزش مو در افراد توسط متخصصین صورت گرفته است به این نتیجه دست یافته اند که علل شایع ریزش مو در مردان ،ریزش موی ژنتیکی است . عامل ژنتیک را فرد از هر دوخانواده پدر یا مادر می تواند به ارث برده باشد .ریزش موی ژنتیک یک بیماری به نام DHT (دی هیدروتستوسترون)نام دارد.در این بیماری DHTبه فولیکول های مو متصل شده و موجب کوتاه شدن فولیکول مو می شود.همین کوتاه شدن فولیکول ها باعث نازک شدن موها می شود تاجائیکه باعث ریزش مو می شود و در نتیجه منجر به طاسی بخشی از سر می شود .

نکته مهم اینجاست که اکثر مردان ریزش موی خود را در ابتدا شناسایی نکرده و زمانی متوجه موضوع می شوند که بسیار دیر شده و بخشی از موهای خود را از دست داده اند .گاهی اوقات افراد برای درمان ریزش موی سر به پزشک مراجعه کرده و جلوی ریزش مو را می گیرند(البته اگر بصورت ژنتیکی نبوده و قابل کنترل باشد).ولی بیشتر مواقع به دلیل دیر اقدام کردن بخشی از سر دچار طاسی یا کم پشتی می شود . در این صورت بهترین اقدام ، کاشت مو می باشد .کاشت مو مراحل و شرایط متفاوتی دارد ولی تمامی روش های کاشت مو در نوع کاشت فولیکول یکسان هستند .

بصورت کلی دو نوع روش کاشت مو وجود دارد: 1- کاشت مو به روش FUT(کاشت موی نواری)2- کاشت مو به روش FIT(برداشت فولیکولی).تفاوت اصلی در این دو روش کاشت،تفاوت درنحوه برداشت مو از ناحیه بانک مو است .

در روش FUT، یک نوار باریک به عرض 2 سانتی متر از ناحیه پشت سر بین دو گوش که دارای حداکثر فولیکول مو است ، برداشته و بعد از جداسازی فولیکول زیر میکروسکوپ و آماده شدن در ناحیه موردنظر کاشت می شود . در نهایت ناحیه اهدا بخیه زده می شود.در روشFIT بعد از انتخاب بانک مو که معمولا پشت سر بیمار است فولیکول ها بصورت تک به تک از ناحیه اهدا برداشته می شود و در قسمت طاس یا کم موی سر کاشته می شود.

بیشتر بدانید :

داشتن انتظارات واقع گرایانه از کاشت مو از فاکتورهای اصلی برای کاندید شدن کاشت مو می باشد.چراکه افرادی که واقع گرایانه به موضوع کاشت مو نگاه می کنند ، بعد از پیوند مو از نتیجه کار راضی خواهند بود .چون پیوند مو در زیبایی فرد تاثیر بسزایی خواهد داشت و اعتماد به نفس از دست رفته فرد به او باز می گرداند .با توجه به این نکته که فرد دارای بانک موی مشخصی است که در آن فولیکول های محدودی برای کاشت وجود خواهد داشت.

افرادی که : 25 سال سن دارند، افرادی که بیش از 5 سال است که ریزش مو دارند،کسانی که می دانند پس از کاشت ، احتمال ریزش مو وجود خواهد داشت ، افرادی که به دلیل سوختگی در ناحیه سر موهای خود را از دست داده اند و یا کسانیکه به دلیل لیفت ابرو ویا لیفت صورت (که بصورت نادرست صورت گرفته) موهای خود را از دست داده اند گزینه های مناسبی برای کاشت مو محسوب می شوند .

روش پیوند فولیکولی یا fut  ویا نواری به روش و ترتیب زیر صورت می گیرد:

  • بی حسی موضعی در ناحیه ای که قرار است مو برداشته صورت می گیرد.
  • یک نوار از مو های پشت سر در منطقه ای که موها دارای استحکام یا فولیکول بیشتری هستند  برداشته می شود.
  • پزشک ناحیه ای را که موهای اهدا کننده را از آنجا برداشته بخیه می زند . بخیه ها بحدی ظریف هستند که توسط موهای باقی مانده پوشانده خواهند شد.
  • نوار اهداکننده در زیر میکروسکوپ به واحد های مجزا تبدیل خواهند شد .
  • سپس پزشک توسط ابزاری مانند مته ، سوراخ هایی در ناحیه ای که ریزش مو اتفاق افتاده ایجاد می کنند و فولیکول های جداسازی شده را در آنجا قرار می دهند .
  • مرحله بعد مرحله ضدعفونی کردن ناحیه کاشت شده می باشد.
  • در نهایت سر توسط پزشک بانداژ می شود تا از عفونت مصون بماند .
  • تعدا بیشماری از گرافت های مو را می توان دریک جسله در ناحیه طاس سر کاشت
  • بازدهی قابل توجهی نسبت به سایر روش های کاشت دارد.
  • با رشد موهای کاشت شده متوجه ظاهر طبیعی آن میشوید.
  • بسیار مقرون به صرفه تر ار سایر روش های کاشت می باشد
  • احتمال اینکه در طول فرایند کاشت در محل بی حس شده احساس خارش نمایید وجود دارد
  • احتمال ریزش مو بعد از کاشت وجود خواهد داشت که موقت بوده و 3تا 6 ماه بعد از کاشت این مشکل برطرف خواهد شد..
  • در صورت مراعات نکردن احتمال ایجاد عفونت وجود خواهد داشت.
  • ایجاد زخم در محل نوار اهدا کننده مو
  • به دلیل تهاجمی بودن عمل ، احتمال اینکه دوره نقاهت طولانی تر باشد وجود دارد.

پاسخ به این سوال مثبت بوده و باید گفت تنها مراقبت  های بعد از عمل در کاشت مو موثر نخواهد بود و شما قبل از پیوند مو نیازمند رعایت یک سری نکات می باشید تا از هر گونه عارضه بعد از پیوند در امان باشید . آن نکات عبارتند از :

  • انتخاب پزشک معتبر و متخصص کاشت مو و به طبع آن انتخاب کلینیک معتبر
  • بدست آوردن اطلاعات در مورد کاشت مو و انواع مختلف کاشت و روش ها و تکنیک های مربوط به کاشت
  • در نظر گرفتن بودجه
  • از مصرف داروهایی مانند آسپیرین و آنتی بیوتیک ، قبل از کاشت خودداری کنید
  • یک هفته قبل از عمل مصرف سیگار ، الکل، و ویتامین های Aو Bرا قطع کنید.

دوران نقاهت در تاثیر مثبت و یا منفی کاشت مو بسیار حائز اهمیت است . بسیاری از افراد این دوران را جدی نگرفته و برای آن تلاش نمی کنند که همین امر رعایت نکردن در این دوران باعث ریزش موهای کاشت شده یا عفونت در محل اسکار سر می شود.پس رعایت نکات گفته شده در این مبحث بسیار ضرورت خواهد داشت.

از آنجا که پوست سر بسیار حساس می باشد ، شاید بعد از کاشت احساس درد داشته باشید که با دریافت داروهایی ضد درد (ایبوپروفن) درد دراین ناحیه برطرف خواهد شد.همچنین برای جلوگیری از عفونت ، داروهای آنتی بیوتیک توسط پزشک تجویز می شود و احتمال اینکه پزشک از باند بر روی محل کاشت تا چند روز استفاده کند وجود خواهد داشت تا به این وسیله از آسیب به فولیکول های کاشت شده جلوگیری کند و توصیه می شود حداقل به مدت 2تا 5 روز به محل کار خود نرفته و بیشتر استراحت نماید تا نتیجه بهتری برای شما حاصل شود .

همچنین :

  • از داروهای ضد التهابی برای کاهش تورم استفاده نمایید.
  • حداقل تا 3 روز بعد از کاشت موها را شانه نزنید تا باعث ریزش آن نشوید.
  • تا یک ماه بعد از کاشت از فعالیت سنگین اجتناب کنید و بیشتر استراحت نمایید.
  • برای جلوگیری از آسیب به فولیکول ها در روز های ابتدایی کاشت ، از گذاشتن کلاه و روسری اجتناب کنید.
  • استفاده از ماینوکسیدیل ( Rogain)یا داروهای تقویت کننده مو (propecia)توصیه می شود .
  • بعد از کاشت حتما روزانه 2 بار موهای خود را بشویید

باید بدانیم وقتی صحبت از هزینه های کاشت مو می شود، منظورمان تنها هزینه مربوط به پزشک و یا کلینیک نمی باشد. بلکه هزینه های مربوط به داروهای دوران نقاهت – روشی که برای کاشت در نظر گرفته می شود – تعداد فولیکول مورد نیاز برای پیوند – هزینه احتمالی که برای سفر و ملاقات با پزشک انجام می دهید ، تماما باعث متغییر بودن این هزینه ها می شود.

  • رجوع متقاضی به مرکز درمانیِ مورد نظر: در این مرحله بیمار و پزشک با هم ملاقات می کنند‌ و پزشک به سوالات احتمالی بیمار پاسخ داده، جزئیات‌ مسئله را با او در میان می گذارد و تردید های او را از بین می برد‌. در روز ملاقات، مصرف نکردن غذا های چرب و نوشیدنی های حاوی کافئین، مانند قهوه، نکته ای حائز اهمیتی است.
  • عکس برداری: عکس برداری از قسمت های تعیین شده ای از سر صورت میگیرد و در پرونده بیمار ثبت خواهد شد‌. عکس ها توسط پرسنل‌ های مراکز درمانی و با دوربین های مخصوص گرفته خواهند شد.
  • مشخص کردن خط رویش مو و طراحی آن‌: این مرحله به صورت توافقی بین بیمار و پزشک و رعایت فاکتور و استاندارد های مربوطه انجام می گیرد. در این مرحله پزشک، به وسیله ماژیک های مخصوص یک طرح اولیه کشیده و نواحی گیرنده و اهدا کننده را مشخص می کند‌.
  • استخراج کردن گرافت ها از نواحی اهدا کننده: زمانی که ناحیه اهدا کننده مشخص شد، که غالباََ این ناحیه

 قسمت پشت سر فاصله بین دو گوش است، بی حسی موضعی که فوراََ ناحیه را بی حس می کند، بر روی ناحیه مورد نظر اعمال میشود‌.

  • آماده سازی گرافت ها: پس از استخراج واحد های فولیکولی‌ آنها را در محلول های مخصوصی قرار می دهند تا از بین نروند و حیات آنها حفظ شود‌.

متخصصان‌ با استفاده از عینک ذره‌بینی و چراغ های LED که به منظور حفظ دمای مناسب استفاده می شوند، شروع به آماده سازی گرافت‌ ها می کنند‌.

درست انجام شدن این مرحله عامل اصلی موفقیت در کاشت مو ی طبیعی است‌.

  • نگهداری گرافت‌ ها: نگهداری این واحد های فولیکولی‌ (گرافت ها) برای حیات و از بین‌ نرفتن‌ فولیکول ها، در بازه هایی که بیرون از بدن هستند بسیار مهم است. این واحد ها باید در دمای مناسب و هیدراته و آبدار‌ نگهداری شوند تا به کاشت برسند‌.
  • تایم استراحت: روند کاشت مو را می توان به سه قسمت:

۱- استخراج

۲- استراحت

۳- کاشت

تقسیم کرد. وقتی روند استخراج به اتمام رسید، بیمار فرصت یک استراحت نیم ساعته‌ را دارد.

  • کاشت‌ گرافت های استخراج شده از نواحی اهدا کننده به نواحی گیرنده: در این مرحله، واحد های فولیکولی توسط پزشک به ناحیه دریافت کننده‌ پیوند داده نی شود‌.

جهت رشد‌، عمق و خمیدگی هر تار مو توسط پزشک تعیین و مشخص می شود‌.

  • دوران بعد از کاشت مو (دوران نقاهت) و رعایت توصیه های پزشک

این روش برای افرادی که طاسی‌ موی خفیف تا متوسط دارند، مناسب است‌.

در حال حاضر استخراجِ تا 7000 تار مو در یک روز ممکن است، که برای پوشاندن مساحت نسبتا زیادی از نواحی طاس سر کافی است.

  • در هفته اول، بیمار یک راهنما در مورد شستشو های پس از عمل، شیوه های مراقبت و دارو های مورد نیاز را دریافت می کند‌.
  • از روز هشتم به بعد فولیکول‌ ها کاملا تثبیت می شوند.
  • از روز پانزدهم به بعد بیمار می تواند به زندگی عادی خود برگردد‌.
  • از هفته سوم تا ششم، نزدیک به 80% موهای کاشته شده شروع به ریختن می کنند‌. که این قضیه کاملا طبیعی و عادی است ولی ممکن است باعث نگران شدن بیمار شود‌.
  • در این مرحله بیمار باید خونسردی خود را حفظ کند زیرا با وجود ریختن موها، فولیکول ها ثابت و محکم بر سر جای خود باقی هستند‌ و مو های مستحکم‌ تر و با کیفیت تر رشد خواهند کرد.
  • از ماه ششم، رشد موی بیمار به طور ناگهانی تغییر کرده و افزایش می یابد.
  • از ماه دوازدهم به بعد بیمار یک وقت ملاقات با پزشک خود می گیرد تا روند رشد موهای کاشت شده مورد ارزیابی قرار گیرد.
  • موهای کاشته شده کد ژنتیکی طاسی‌ را ندارند‌ و به همین دلیل این کاشت دائمی خواهد بود.

 

  • مناسب برای کاشت و جایگزینی سبیل یا ابرو
  • مناسب برای جلسات کوتاه مدت و کوچک و برای متقاضیانی که در مراحل اولیه‌ ریزش مو هستند.
  • مناسب برای متقاضیانی که تمایل به اصلاح سر خود دارند.
  • مناسب برای افرادی که نمی خواهند اسکار ناشی از روشِ تهاجمی روی پوستشان‌ باقی بماند‌.
  • روشی هزینه بر
  • وقتگیر‌
  • امکان نامناسب‌ بودن برای مناطق بزرگ طاسی‌
  • درمان به روش دارویی و غیر جراحی ممکن است به همان اندازه تاثیر گذار باشد‌.
  • تورم و قرمزی پیشانی، دور چشم و اطراف سر
  • ایجاد لکه های خون در محل استخراج و کاشت واحد های فولیکولی
  • درد یا بی حسی که معمولا با دارو های معمولی رفع می شود
  • جوش و فولیکولیت. در صورتی که این جوش ها با درد، سوزش و یا خارش همراه بودند، با کلینیک تماس بگیرید‌.
  • خارش. دقت داشته باشید که خاراندن‌ پوست سر باعث جدا شدن گرافت ها و ورود عفونت به پوست می شود‌. بنابراین‌ جداََ از خاراندن پوست سر خود اجتناب کنید.

حال این سوال پیش می آید که کاشت مو به روش ترکیبی برای چه کسانی مناسب است؟درپاسخ به این سوال بایدگفت که کسانیکه بواسطه ریزش مو دارای حجم طاسی بسیار زیادی هستند و برای پوشاندن منطقه طاسی موجود، نیاز به کاشت گرافت زیادی دارند.همچنین اگر نتوان با هریک از روش ها، دریک جلسه ناحیه مورد نظر را پوشش داد از روش کاشت ترکیبی استفاده می شود.

در این روش همان طور که گفته شد از هر دو روشfit و FUTاستفاده می شود و گرافت های بسیار زیادی برداشت می شود . درنتیجه تراکم کاشت در این روش بسیار بالا و طبیعی خواهد بود.در این روش کاشت ابتدا از روشFUT استفاده می شود (همان روش نواری)و بعد با توجه به نقاط باقی مانده از روش FIT  استفاده می شود.

بطور خلاصه می توان گفت :

  • اگر برای پوشش ناحیه طاس یا کم پشت سر به بیش از 4000 گرافت مو احتیاج باشد . متخصصان این روش رابرای  اینکه تعداد گرافت های بدست آمده بیشتر از روش های FIT و FUT است . روش کاشت ترکیبی را به زیبا جو پیشنهاد می کنند.
  • برای کاشت ترکیبی فرد متقاضی نباید از هیچ کدام از روش های FITو  FUT نا آگاه و ناراضی باشد و باید موافق کاشت نواری ویا تراشیدن سر باشد.
  • حداقل بانک مو باید 7 تا 10 سانتی متر باشد تا بتوان 2 سانتی متر از آن برای برداشت نواری و از باقی آن برای روش استفاده کرد.
  • کسانیکه نمی توانند برای مدت زمان طولانی بر روی شکم بخوابند و یادچار آسم هستند برای کاشت ترکیبی گزینه مناسبی نمی باشند.
  • کسانی که ناحیه کمی از سرشان دچار ریزش یا طاسی شده ، کاندید خوبی برای این روش نیستندچون هر کدام از روش های FIT و FUT به تنهایی پاسخگوی مشکل آنها خواهد بود .
  • کسانی که بانک موی آنها 5 سانتی متر است معمولا کاندید خوبی نیستند .چون با این کار شانس دوکاشت به روشFUT با فاصله یکسال را ازدست می دهند.

در این روش همان طور که از نامش پیداست از هر دو روش FIT  وFIT برای کاشت استفاده می شود . به این صورت که در مرحله اول حجم زیادی از گرافت مو توسط روش FUT برداشته می شود و بعد از روش FIT برای تراکم موهای کاشت شده استفاده می شود.

مرحله 1:

بعد از اینکه متقاضی با ویزیت توسط پزشک کاندید کاشت ترکیبی مو شناخته شد . آنالیز گرافت های مو در ناحیه بانک مو صورت می گیرد.بعد از آنالیز و تعیین میزان گرافت های مورد نیاز ، به قسمت بانک مو بی حسی موضعی تزریق شده و نوار مورد نیاز برداشته می شود . بعد از برداشت فلاپ مورد نظر ، زیباجو برای کاشت فولیکول آماده خواهد شد . فولیکول های مو با دقت بالا در زیر میکروسکوپ از فلاپ مو برداشته می شوند و برای کاشت در ناحیه مورد نظر آماده سازی صورت می گیرد .در این زمان نفر دوم تیم کاشت ، ناحیه کاشت را پاک و ضد عفونی می کند تا تیم کاشت با دقت و سرعت بالا کار کاشت گرافت های آماده شده را در ناحیه گیرنده به انجام برسانند.

مرحله2:

بعد از اینکه کاشت به روش نواری (FUT) به پایان رسید . زیبا جو برای کاشت به روش FITجهت تراکم بیشتر گرافت های کاشته شده ، آماده می شود.در این مرحله به صورت تک تک گرافت های مو (حداکثر 1000 گرافت) برداشته می شود و در بین موهای کاشته شده مرحله قبل ، قرار می گیرد.این کار باعث طبیعی بودن و تراکم بیشتر موها خواهد شد.

از مزایای کاشت به روش ترکیبی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این روش بسیار موثر و مفید برای کسانی که دارای فضای زیادی از طاسی هستند ، می باشد
  • با توجه به اینکه کمترین زمان را برای عمل صرف می کنند ،بهترین نتیجه حاصل می شود.
  • برداشت بیشترین گرافت برای کاشت که حدود 3000 تا 9000 فولیکول یا تار مو خواهد بود
  • داشتن ظاهری طبیعی تر نسبت به سایر روش های کاشت

از معایب کاشت به روش ترکیبی ، همان ایراد در کاشت به روش  FUTاست .یعنی همان باقی ماندن جای اسکار ناشی از برداشت نواری گرافت و تکشیل زخم به این روش .ولی اصلا جای نگرانی نیست چون زخم ها خیلی زود بهبود می یابندو جای اسکار آن نیز در صورت باقی ماندن توسط موهای اطراف اسکار پوشانده خواهد شد و یا می توان تعدادی از تار موها را روی جای زخم کاشت تا این مسئله هم برطرف شود.

نمونه کاشت ابرو
آترینا دکتر

خرید آنلاین

فرم درخواست

نیازبه راهنمایی دارید ؟